woensdag 28 november 2012

Pop-Up Bloemenkaart met tutorial
 
 
Zoals beloofd hierbij de tutorial van de pop-up bloemenboeket :
 
 
 
Veel plezier met het maken van deze kaart.
 


woensdag 21 november 2012

 
Zeskantig doosje met Tutorial
  
 
Dit doosje heb ik gemaakt met cardstock van SU. Omdat het zo mooi stevig papier is het heel geschikt om er doosjes van te maken. Om dit doosje te maken heb ik de Simlpy Score Scoring Tool gebruikt. Voor de uitleg hoe dit doosje gemaakt is klik :
 
 
Veel plezier met het maken ervan en laat me weten of het gelukt is.
 
 
 
 
 
 
 

zaterdag 17 november 2012

Kaart met een envelopje 2
 
 
Zelfde stans voor het envelopje gebruikt als de vorige kaart.
Deze kaart heb ik juist weer een hele andere uitstraling gegeven. Frisse kleuren cardstock gebruikt.
Als stempelset heb ik gebruikt Create a Cupcake ( 21,95 euro, blz 49 )
 
 
 
 
Kaart met een envelopje 1
 
 

Als opdracht voor iemand twee kaarten gemaakt.
Ze wou geld als cadeautje geven dus heb ik een envelopje op allebei de kaarten geplakt.
Meteen een mooi excuus om mijn nieuwe Big Shot te proberen ( 104,95 euro, blz 186 ) Wat een super apparaat! Ik heb de stans Scallop Envelope Bigz ( 22,95 euro, blz 194 ) gebruikt. Ik heb geprobeerd deze kaart wat klassieker te houden dmv kleurgebruik en het dessinpapier ( Comfort Cafe 13,25 euro blz 163 )
 
 

maandag 12 november 2012

Pop-up verjaardagskaart
 
 


Dit was een erg leuke kaart om te maken. Het idee van het pop-up boeketje heb ik op internet gevonden. Ik zal binnenkort een tutorial hiervan op mijn blog plaatsen. Als basis heb ik een blauwe kaart gebruikt. ( Island Indigo ) Met een gescheurde brede strook dessinpapier uit de Comfort Café set ( 13,25 euro , blz 163) Daaronder nog een randje ivoorwit en lichtblauw gescheurd papier.
Binnenin de kaart heb ik in de bloemen het hart gestempeld en wat water en stempelinkt de randjes gekleurd om de bloemen wat extra's te geven.
De voorkant van de kaart heb ik een frame gemaakt met de Framelits ( 29,95 euro, blz 191 ) De bovenste frame heb ik met 3d tape opgeplakt om wat meer diepte te krijgen. Boven de gestempelde tekst heb ik twee papieren bloemen met een brad gemaakt ( Paper Daisies, 7,95 euro blz 175 )
 
Nog twee uitgeponste bloemen met tekst en kleine gestempelde bloemen maken het geheel af. De stempelset die ik gebruikt heb is Create a Cupcake ( 21,95 euro, blz 49 )

zondag 11 november 2012

Framelits Stampin'Up
 
 
 
Bij deze kaart heb ik veel gebruik gemaakt van de Labels Collection Framelits ( 29,95 euro, blz 191 ) Wat een geweldige set , wat kun je daar veel mee doen. Ik heb een blauwe kaart als basis gebruikt . Daarover de bruine kaart ( Chocolate chip ) met daartussen een randje gescheurde strook ( Crumb Cake ) . Deze neutrale kleuren cardstock zit in een pakket met nog meer prachtige kleuren ( 8,50 euro, blz 156 voor 20 vel A4 )
Het gedessineerde papier uit het pakket comfort Café ( 13,25 euro, blz 163 voor 12 vel 12" x12") Op de bovenste framelit heb ik een verjaardagstekst gestempeld met daar nog een kleine bloem bij. ( Create a Cupcake 21,95 euro, blz 49 )
Deze kaart is heel geschikt om een workshop mee te doen.
 
 
 

dinsdag 6 november 2012

Uitslag van de bloghop!!!
 
 
De uitslag is bekend en de winnaar is:
 
Linn Post
 
 
de troostprijzen gaan naar:
 
Kathleen en Carla
 
Jullie mogen jullie adres doorsturen naar kristastampinup@gmail.com
 
Heel veel plezier met jullie prijzen!
 
Lief kaartje
 

 
Dit kaartje is best wel snel gemaakt en je hebt al met weinig middelen een leuk resultaat.
Ik heb zelf dessinpapier gemaakt als de zelfde wijze als het cadeaudoosje hieronder.
Op de onderste vlak heb ik groene smalle organza lintjes gespannen en daarbovenop nog een vlak met 3d tape geplakt. 2 bloemen gestempeld en uitgeknipt/gestanst. Om de bloem wat body te geven heb ik de bovenste bloem ook met 3d tape op de andere geplakt.
Als afwerking een papieren bloem met inkt gekleurd en met in het hartje een paars bloemknoopje geplakt.De producten van Stampin'Up heb ik al in eerdere projectjes gebruikt dus daar kunt u de prijzen en bladzijdenummers vinden.
 Deze maand kunt u de catalogus gratis krijgen als u boven de 50 euro bestelt! Tot gauw en dan heb ik weer nieuwe producten om te laten zien.
 
 


donderdag 1 november 2012

 

Cadeau doosje

 

 
Voor dit doosje heb ik de knutseldoosjes gebruikt die je bij de Hema kunt kopen in een set van 3.
Ik wou eens even helemaal iets totaal anders maken en ben niet ontevreden over het resultaat.
Het doosje zelf heb ik bekleed met wit papier waar ik zelf dessinpapier van heb gemaakt. Hiervoor heb ik de stepels uit de set Printed Petals ( 18,95 euro, blz 95 ) gebruikt. De deksel heb ik met blauw bekleed. Over de deksel heb ik een strook groen geplakt met op het uiteinde een knoop met een lintje afgewerkt. Bovenop de deksel heb ik een bloem met 3d tape geplakt die net als het dessinpapier met de stempels gestempeld is. Dit geeft echt een heel leuk effect. ( papieren bloemen: Paper Daisies 7,95 euro, blz 175 ) Daarbovenop een uitgestanste en gestempelde bloem opgeplakt met 3d tape. Uit een restantje dessinpapier heb nog een bloem gestanst en ook met 3d tape opgeplakt. Als laatste een label met gestempelde tekst met 3d tape en doosje is klaar! De kleuren die ik gebruikt heb: Pool Party ( lichtblauw ), Island Indigo ( donkerblauw ) en Lucky Limeade ( groen ).  Leuk om bijvoorbeeld geld als cadeau te geven of snoepjes, bonbonnetjes...
 
Let op de bloghop loopt nog een paar dagen! Doe nog mee voor leuke prijzen. Kijk 2 berichten terug voor info